Vall Banc, nou patrocinador de la FAE en les seccions d’SBX i freestyle

Dimarts, 25 Febrer 2020

Avui la seu de Vall Banc ha acollit l’acte de presentació del nou patrocini de l’entitat amb la Federació Andorrana d’Esquí, i en concret amb les seccions d’snowboardercross i freestyle. A l’acte han assistit, per part de la FAE, el seu president, Pepi Pintat, el gerent Carles Visa i els esportistes Lluís Marín i Maeva Estévez, mentre que per part de Vall Banc, ha estat Gerard Albà, Director General de Negoci de Vall Banc. L’acord entre les dues entitats és per a aquesta temporada i la vinent.

Bartumeu Gabriel, segon al gegant FIS de Font Romeu

Dimarts, 25 Febrer 2020

Avui s’ha disputat un segon gegant masculí a Font Romeu (França), amb els joves de la FAE. Bartumeu Gabriel ha assolit un nou podi, en aquest cas en finalitzar segon.

Font Romeu acull un primer gegant, amb Gabriel al top10

Dilluns, 24 Febrer 2020

Avui s’ha disputat una primera cursa a Font Romeu (França), amb l’equip de joves masculí. El més destacat ha estat Bartumeu Gabriel, que ha estat top10 amb la 9ª posició.

Gegants FIS per a les joves de la FAE a Les Menuires

Dilluns, 24 Febrer 2020

Avui s’ha disputat un gegant femení amb presència de les corredores joves de la FAE. Carla Mijares ha estat 19ª i Iria Medina 20ª, mentre que Jordina Caminal, 30ª, ha millorat punts.

Esteve és 32è als 30km i acaba 25è el Tour d’Ski noruec 

Diumenge, 23 Febrer 2020

 

Irineu Esteve ha tancat el Tour d’Ski a Trondheim (Noruega) en la 25ª posició després de ser avui 32è en la cursa de 30km clàssics en persecució. 

Eslàlom d’aprenentatge després de dues profitoses jornades a la Molina

Diumenge, 23 Febrer 2020

Avui s’ha celebrat a La Molina (Espanya) l’eslàlom CIT de l’Arnold Lunn World Cup, amb els joves de primer any de la FAE. Una jornada amb condicions molt exigents que ha servit per l’aprenentatge en condicions d’alt nivell per als més joves de l’equip.

Maeva Estévez es queda a les portes de les Finals a la Copa d’Europa de Grasgehren

Dissabte, 22 Febrer 2020

 

Maeva Estévez ha competit avui a la Copa d’Europa de Grasgeheren, a Alemanya, on no ha pogut superar les qualificacions per només 0.12. És el temps que li ha mancat per estar en les finals.