Un nou gegant FIS a Cerro Castor

Divendres, 20 Setembre 2019

Cerro Castor (Argentina) continua sent el centre d’operacions dels equips de tècnica de la FAE. Tant en homes com en dones, ahir es van disputar sengles curses de gegant amb participació andorrana per continuar amb la posada a punt dels esportistes.

Mijares millora punts en gegant, als Campionats de Sud-Amèrica

Dijous, 19 Setembre 2019

Cerro Castor (Argentina) va acollir ahir una nova cursa, en aquesta ocasió de gegant i també corresponent al Campionat de Sud-Amèrica. En la prova femenina, Carla Mijares va ser 29ª amb millora de punts per a ella.

Salvadores acaba 21è al gegant dels Campionats de Sud-Amèrica

Dimecres, 18 Setembre 2019

Cerro Castor va acollir una nova cursa, en aquesta ocasió de gegant corresponent als Campionats de Sud-Amèrica. En la prova masculina, l’andorrà més destacat va ser Xavi Salvadores, 21è.

Gutiérrez, 6ª a l’eslàlom dels Campionats de Sud-Amèrica

Dimecres, 18 Setembre 2019

Ahir es va disputar a Cerro Castor (Argentina) la primera cita dels Campionats de Sud-Amèrica. Va ser amb l’eslàlom. Mireia Gutiérrez va finalitzar en la 6ª posició.

Rius i Salvadores milloren punts a l’eslàlom dels Campionats de Sud-Amèrica

Dimecres, 18 Setembre 2019

Ahir es va disputar a Cerro Castor (Argentina) la primera cita dels Campionats de Sud-Amèrica. Àlex Rius va ser l’andorrà més destacat en la prova masculina, amb la seva 20ª posició.

Primeres carreres a Cerro Castor

Dimarts, 17 Setembre 2019

Ahir es van disputar les primeres carreres de la pretemporada per a l’equip de tècnica desplaçat a Xile i Argentina. A Cerro Castor (Argentina), es disputen a partir d’avui els Campionats de Sud-Amèrica. Ahir va haver-hi un primer tast, amb dos eslàloms FIS.

Així arriben els esportistes de tècnica de la FAE al bloc d’esquí d’Ushuaia

Diumenge, 08 Setembre 2019

Ahir dia 8 de setembre l’equip de tècnica va iniciar el seu viatge a Ushuaia per fer un gran bloc d’esquí després de mesos de preparació intensa i específica. Damià Costa, preparador físic de la FAE, ha estat qui ha marcat les pautes de treball físic durant tota la pretemporada. Aquí explica com han treballat, quina ha sigut la planificació i quines dinàmiques de feina s’han dut a terme per arribar en les millors condicions.