Freestyle: Aguareles Loan, a les semifinals dels Mundials

Avui l’estació espanyola de Sierra Nevada ha acollit finalment les sessions de qualificació dels Campionats del Món de freestyle en la modalitat d’slopestyle. L’andorrà Carles Aguareles Loan ha aconseguit classificar-se per a les semifinals de demà, amb opcions de ser a les finals.

Aguareles Loan s’ha quedat a les portes d’entrar directament a les finals, que es disputen demà després de les semifinals. La seva actuació d’avui, amb una ronda molt bona amb tots els tricks perfectes a tots els sectors, li ha reportat 78.33 punts.

Amb aquests punts s’ha situat 7è del heat 2 on hi era, a només una posició de la classificació per a les finals, perquè passaven sis. Igualment, la 6a plaça, que ha ocupat el canadenc Alex Bellemare, s’ha tancat amb 79.66, el que ha deixat Aguareles Loan a poc més d’un punt d’una classificació històrica.

Demà, el rider andorrà tindrà l’ocasió de tornar a lluitar per les finals en unes semifinals que començaran a les 10.50 hores. Aguareles Loan porta el dorsal 41 i sortirà en el 38è lloc d’aquestes semifinals.