Alpí: Doble podi de Verdú, 3r al descens i a la combinada de la Copa de Sud-Amèrica

La jornada que tancava la Copa de Sud-Amèrica a El Colorado (Xile) va finalitzar amb dos podis de Joan Verdú, amb dues terceres posicions tant al descens com a la combinada.

Verdú va ser tercer al descens, disputat a dues mànegues, i del qual va fer el millor crono en la segona mànega. En el total, el seu temps va ser de 1.59.75, a 0.51 del vencedor, el serbi Marko Vukicevic (1.59.24). Segon va ser l’italià Guglielmo Bosca (1.59.69), que va avantatjar Verdú per tan sols 0.06. 

Per la seva part, Marc Oliveras va ser 15è amb 2.01.14, a 1.90, després d’una cursa en què tot apuntava a un lloc millor però que es va veure afectada perquè se li van creuar els esquís en el mur durant la primera mànega. En la segona mànega va esquiar molt bé, segons ha explicat el tècnic Max Tissot, amb un crono entre els millors. Matías Vargas va ser 31è en la primera mànega i en la segona va acabar fora de pista.

(En aquesta cursa, la FIS no ha publicat els punts FIS)

Pel que fa a la combinada, tot i que no hi ha resultats oficials a la FIS, Verdú ha tornat a ser tercer. 

Max Tissot, entrenador: “Hem esperat a l’última carrera, però ho tenim. És un gran doble podi de Joan. Al descens acaba tercer en un ‘carrerón’ guanyant a més la segona mànega”.