Alpí: Mireia Gutiérrez, davant de l’estrena de l’any a la WC de Levi

Mireia Gutiérrez disputa dissabte la Copa del Món d’eslàlom de Levi (Finlàndia), la primera gran cita de la temporada. L’andorrana es troba a l’estació finlandesa per engegar una nova campanya d’esquí en una cursa que arrencarà a les 10.00h (hora andorrana, una hora més a Levi) amb la primera mànega, mentre que la segona mànega està prevista per a les 13.00h (hora andorrana). 

L’expedició andorrana va arribar a Levi fa dos dies, els quals han aprofitat per fer dues jornades d’entrenament. Mireia Gutiérrez demà descansarà per fer demà passat més esquí lliure i alguna mànega d’entrenament en mode activació perquè estigui al màxim dissabte.

Mireia Gutiérrez, esquiadora: “Em trobo bastant bé, he fet un estiu molt bo, en forma. A nivell físic de moment no tinc cap malestar ni res. Penso que hem fet un bon treball a l’estiu, hem esquiat bastants dies amb molt bones condicions i arribo aquí amb ganes de començar. Penso que estic preparada. Després la carrera és una altra cosa. No és l’entrenament, però intentaré donar el màxim de mi i a l’arribada ja veurem el resultat. Ja tinc ganes de començar”.

Roger Vidosa, tècnic: “La Mimi està ara en un molt bon nivell. Està en un bon moment de forma, tan físicament com mentalment. El seu esquí és bastant bo, en tot cas comença a semblar-se al que busquem per estar més endavant. Penso que està ara com en els seus millors moments de l’any passat. Després ja es veurà dissabte. Ja se sap que la primera Copa del Món és sempre una mica la incògnita perquè tampoc saps com estan les altres, sinó que només saps com està la teva atleta i després està el factor pista i meteorologia, etc. Però, realment la veig bastant bé”.