SBX: Balanç de la temporada amb Lluís Marín i Maeva Estévez

Avui s’ha tingut lloc a la seu de MoraBanc la roda de premsa de balanç de la temporada 2018, amb la presència de Lluís Marín i Maeva Estévez.

Segons ha explicat el director tècnic de la FAE, Carles Visa, no ha estat una bona temporada de la secció de boardercross per diferents circumstàncies. Amb tot, la feina i la planificació han estat les adequades. Visa ha destacat el fet de la feina que han dut a terme tant Marín com Estévez al llarg de l’any i fins les seves respectives lesions.

Lluís Marín ha tancat aquesta temporada amb un 20è lloc a la Copa del Món de Bansko com a millor resultat, sent el 54è de la general punts SBX i 43è del rànquing mundial de punts FIS.

“M’he de preparar encara amb més ganes. No m’ha desmotivat per res, sinó que ara tinc més ganes de començar i tornar a entrenar per preparar la pròxima temporada”, ha assegurat Lluís Marín.

Per la seva part, Carles Visa ha manifestat al respecte: “Tant el plantejament com el programa realitzats han estat els òptims. Lluís ha treballat, ha batallat i ha estat present en totes i cadascuna de les situacions de la temporada, i no ha estat gens fàcil. Hem hagut de fer molta feina per tornar-nos a aixecar, per refer-nos en aquests moments difícils, i en hem donat símptomes evidents de poder ser competitius”.

Maeva Estévez, per la seva part, tanca la temporada amb dos resultats a la Copa d’Europa, 33a de la general en punts SBX en Copa d’Europa, i 83a del rànquing mundial amb punts FIS.

Estévez ha destacat el fet que de seguida que va poder, va començar amb el treball intens de recuperació de la seva lesió. “A les 13 hores ja estava tornant al treball amb una màquina, i ara em noto bastant millor”.

Carles Visa parlava també de la rider andorrana: “Venia de fer una molt bona pretemporada amb els equips de França de Copa d’Europa i Copa del Món i crec que els primers resultats assolits a la Copa d’Europa de Pitztal -7a i 9a- ens feien preveure que podíem estar als objectius. Una caiguda, però, durant la Copa del Món a Val Thorens ens deixa KO per la resta de la temporada”.