Josep ‘Pepi’ Pintat, nou president de la FAE

Ahir al vespre es van celebrar les eleccions per configurar la nova junta directiva de la Federació Andorrana d’Esquí a la seu de l’entitat. Finalment, com a única candidatura presentada, es va aprovar la nova junta encapçalada pel nou president, Josep ‘Pepi’ Pintat, que agafa el relleu del president sortint, Albert Coma.

Així, la nova junta directiva de la FAE queda de la següent manera:

- President: Josep Pintat

- Vice-president: Patrick Touissant

- Secretari: Lluís Ruiz

- Tresorer: Jordi Pont

- Vocals: Jordi Farré, Jordi Argemí, Joan Erola.

 

DECLARACIONS Pepi Pintat:

“Tenim moltes il·lusions i moltes ganes. Hem mirat de fer una junta que es complementés molt bé, a nivell tècnic i financer, i que estigués molt ben preparada. També a nivell jurídic i de relacions públiques. És una junta que ha de seguir el projecte tan bé com ho ha fet l’Albert Coma, que ens ha deixat el llistó molt alt”.

“Quan l’Albert em va proposar entrar em va fer il·lusió però jo volia veure el funcionament intern de la FAE. Ja fa un temps que em vaig incorporar a veure com funcionava per ser una mica coneixedor d’una realitat com aquesta, i això em va convèncer per presentar-me”.

“A la gent de l’esquí li dic que estiguin tranquils, que farem bona feina, que ho fem per una cosa que és molt important per al país. Tenim moltes ganes que tot surti bé i que tot surti endavant”.

Pressupost aprovat

A l’acte celebrat ahir a la seu de la FAE es van aprovar els números de 2017, així com el pressupost 2018. En aquest sentit, la nova junta directiva estudiarà primer la situació heretada per poder comunicar en tot cas les xifres amb què es mou la Federació. Igualment, es va aprovar la Memòria Tècnica Esportiva.