Freestyle: Aguareles Loan, 23è a la Copa del Món de big air

Carles Aguareles Loan ha competit avui a la segona Copa del Món de Big Air, i ho ha fet a Itàlia, al Modena Skipass. L’andorrà ha estat 23è en el resultat final, i 12è del seu head en una actuació molt bona amb la consecució del seu exercici.

Aguareles Loan ha disputat la prova de qualificacions al head 1, on finalment ha estat 12è. L’esquiador ha aconseguit una primera ronda amb 76,50 punts, mentre que en la segona sumava 46,25. Amb els 76,50 se situava 12è de la ronda i a només deu punts d’entrar en les finals, on es classificaven cinc per cada head.

Després de dues proves (l’anterior va ser a Cardrona, a Nova Zelanda), l’andorrà és 36è a la classificació general de la Copa del Món de big air, amb 8 punts.

Josep Gil, entrenador: “És una molt bona posició per ser la primera Copa del Món city. El truc és molt bo i molt net, un doble 1080 nose. Amb 180 més de rotació podria haver arribat als 83 punts, però estem molt contents i seguirem per aquest camí. Està molt a prop del top20 i ho pot aconseguir”.