ALPÍ: Gutiérrez, 12ª a l’eslàlom de la Copa d’Europa de Trysill

Avui s’ha disputat la Copa d’Europa d’eslàlom a Trysill (Noruega). Mireia Gutiérrez ha finalitzat en la 12ª posició.

Trysill acollia avui el segon eslàlom d’aquesta Copa d’Europa. En aquesta ocasió, Gutiérrez ha acabat 12ª amb 1.31.51, a 0.77 de la vencedora, la francesa Nastasia Noens (1.30.74). Les diferències entre les millors han estat molt curtes. Un exemple és que fins a la 17ª posició totes han entrat en menys d’un segon de diferència.

En la primera mànega, l’andorrana ha marcat un crono de 44.85, a 1.25 del millor registre. Després d’aquesta primera mànega se situava en la 17a posició. En la segona baixada, Gutiérrez ha marcat un crono de 46.66, a 0.86, i sent el 10è millor temps de la mànega. Finalment, 12ª a 0.77 de la vencedora.

Roger Vidosa, entrenador: “Les dues mànegues, traçades molt fàcils. Molt pla, amb una sortida més baixa i per tant ens estalviem tots la part més complicada, però això fa que els temps s’apretin molt i que les centèsimes siguin molt cares. Avui un dia més amb neu salada. Amb vint-i-poques centèsimes pots estar en la 6ª plaça, així que estava cara la cosa. La valoració és correcta perquè aquest tipus de traçat a Mireia sempre li costa i avui realment ho ha provat, d’anar el més recte possible. Les dues mànegues són correctes però esperem que de cara a les pròximes curses, sobretot de cara a la Copa del Món, hi hagi un punt més d’agafar riscos. Avui positiu. La pròxima, a Saint Moritz”.

La pròxima carrera de Mireia Gutiérrez serà a Saint Moritz (Suïssa), diumenge 9 de desembre amb l’eslàlom de la Copa del Món.