Oliveras, 44è al descens dels Mundials d’Are

 

Avui s’ha disputat a l’estació sueca d’Are la cursa de descens masculí, amb Marc Oliveras a la sortida.

Oliveras ha fet el 44è temps en una cursa en què marcat un crono de 1.23.16, a 3.16 del guanyador, que ha estat el noruec Kjetil Jansrud, amb 1.19.98.

Marc Oliveras, esquiador: “La veritat és que una mica decebut del resultat final perquè penso que he sortit del portillon amb una altra actitud que per fer el 44è. He mirat el vídeo després i no veig que hagi fet cap errada greu, així que tocarà analitzar una miqueta més la baixada. Estic content de l’esquí produït però pel que fa al resultat m’ha faltat estar una mica més endavant. Ara a veure les Copes d’Europa que venen”.

“Estava complicat avui, estava nevant molt. Anava girant molt el temps, amb ràfegues de vent i a la pista tampoc no hi havia la mateixa llum per als de davant que per nosaltres, però bé. Una mica difícil. No era evident encarar la carrera, però crec que l’he encarat d’una manera correcta, amb ganes, però el resultat no m’acaba de convèncer i toca seguir treballant”.

Balanç dels Mundials:

“Crec que aquesta ha estat una pista que m’ha costat una mica encarar-la. Són condicions que a mi m’agraden de neu i la pista és divertida. Em va costar una mica al principi agafar-li el truc a l’esquí lliure. En el supergegant vaig sortir bé, el primer és un parcial molt correcte. Després tinc una errada que el pago molt car perquè en mig segon perdo dos segons. I després, a la part de baix, estic a 30 centèsimes del millor. La part de baix vaig mirar els intermitgos i estava el 20 o 21 i content per això. Llàstima de les errades en una neu agressiva, perquè intenten ficar-li una mica d’angle perjudica una mica. És el que em va passar al supergegant.

Al descens diferent, perquè no he fet tan bon resultat. Haurem de mirar què ha passat, si és tema del material, si és tema meu, si és tema de relaxació... s’haurà de mirar bé. Decebut una miqueta del descens. Però en el Mundial he esquiat correcte, amb errors que estic fent tota la temporada, però l’esquí hi és”.