Eslàlom dels Mundials: Gutiérrez queda fora a la segona mànega i Mijares a la primera

 

Els Campionats del Món d’esquí alpí de Cortina d’Ampezzo han viscut avui la cursa de l’eslàlom femení, amb doble presència andorrana. Mireia Gutiérrez i Carla Mijares han estat a la sortida. Gutiérrez no ha completat la segona mànega, mentre que Mijares ha quedat fora a la primera.

Mireia Gutiérrez ha arribat a la segona mànega després de ser 37ª en la primera. L’andorrana, en aquesta primera baixada, ha sabut lluitar fins al final una pista molt exigent avui i que deixava moltes diferències entre les esquiadores, prova de la seva duresa. Gutiérrez marcava +1.10 en el primer parcial, +2.60 en el segon, on perdia posicions, però després ha recuperat terreny al seu pas pel tercer intermig, amb +3.84. Finalment, arribava al final de la primera mànega amb el 37è temps i amb +4.78.

A la segona mànega, però, se li han enganxat els esquís i no ha pogut rectificar i ha quedat fora de cursa.

Pel que fa a Carla Mijares, que debutava a una cita d’aquest nivell, no ha pogut completar la cursa en la primera mànega. L’andorrana, això sí, havia passat pel primer intermig amb +1.54.

La cursa ha estat per a l’austríaca Katharina Liensberger, seguida de l’eslovaca Petra Vhlova a 1.00, i la nord-americana Mikaela Shiffrin, tercera a 1.98.