Moreno signa el seu millor resultat en Copa d’Europa

 

Avui s’ha disputat a l’estació suïssa de Saint Moritz la primera prova de les dues previstes de la Copa d’Europa de supergegant. L’andorrana Cande Moreno ha assolit el seu millor resultat en la competició continental, amb la 12ª posició i 22 punts de Copa d’Europa.

Llegir més

Els joves tanquen un cap de setmana de rodatge a Ramundberget

 

Després dels dos dies de competició a Funesdalen, l’equip de joves de la FAE va continuar amb l’activitat durant tot el cap de setmana. Ho va fer a l’estació sueca de Ramundberget, on es van tornar a trobar condicions de competicions FIS amb dos eslàloms entre dissabte i diumenge, tant en categoria masculina com en la femenina.

Llegir més

Els joves milloren en el segon gegant FIS de Funesdalen

 

Avui l’estació sueca de Funesdalen ha acollit altres dos gegants FIS amb la presència de l’equip de joves de la FAE. En dones, el millor resultat ha estat el de la jove Iria Medina, que s’ha situat 13ª amb el dorsal 114. En categoria masculina, Ty Acosta ha acabat 32è. La jornada, segons han explicat els tècnics, ha sigut bastant positiva, amb el gran resultat de Medina, la millora de punts de molts dels joves i la bona actitud dels esquiadors del primer any enfrontant-se a condicions més difícils. 

Llegir més