El treball específic dels equips d’alpí de la FAE

 

Els esportistes de la FAE estan en aquestes dates posant les bases del que serà la pròxima temporada. De moment, són setmanes de càrrega d’exercicis de força i de suma d’activitats de resistència, tant per als esquiadores i esquiadores d’alpí com per a la resta de seccions. En el cas de l’alpí, ara mateix es realitzen jornades de treball de gimnàs i sortides de bicicleta. Una combinació per anar agafant la forma durant aquests mesos, abans de l’estada amb neu prevista per a finals d’agost o principis de setembre a Argentina.

Llegir més

La FAE, guardonada en els Premis Let’s Speed 2019

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va ser premiada ahir dilluns amb el guardó dels Premis Let’s Speed 2019. A l’acte, celebrat a Madrid, hi van assistir el president de la FAE, Pepi Pintat, i el tresorer, Jordi Font, els quals van recollir el reconeixement.

Llegir més

Balanç de la temporada d’esquí alpí 2018-2019

Avui s’ha celebrat a la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, la roda de premsa de balanç de la temporada 2018-2019. En l’acte han participat, per part de la FAE, el seu president, Pepi Pintat, el director esportiu d’esquí alpí, Max Tissot, així com l’esquiador Joan Verdú. Per part de Crèdit Andorrà, l’acte ha estat conduit per Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà. 

Llegir més

Els premiats del 2019

Avui s'ha celebrat la Gala de lliurament de premis dels Campionats Nacionals d’Andorra 2019 de totes les disciplines. La cita ha estat al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

Llegir més

Balanç positiu de la temporada de l’esquí de fons

Avui s’ha celebrat a la seu d’Andbank la roda de premsa de balanç de la temporada de l’equip d’esquí de fons, amb la presència de l’equip al complet, amb Irineu Esteve i Carola Vila, els tècnics Joan Erola i Laura Orgué, així com el president de la FAE, Pepi Pintat. També han assistit a l’acte Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País, i Anna Olsina, de Direcció de Negoci d’Andbank.

Llegir més