Nous reglaments Tecnificació/ Comitè

Ja es poden consultar els nous reglaments actualitzats de Tecnificació i Comitè al apartat Reglaments de la web FAE. Aquests reglaments han estat consensuats entre la FAE i els diferents esquí clubs i posteriorment aprovats per la junta FAE.
Llegir més

Balanç temporada 2008-2009

La FAE valora la temporada amb un notable. En un any on la principal protagonista ha estat la gran quantitat de neu que hem tingut, els nostres esquiadors obtenen en la gran majoria uns resultats més que satisfactoris. L'únic aspecte negatiu han estat les nombroses lesions que alguns d'ells han patit i que els han impedit obtenir el seu màxim rendiment.
Image
Llegir més

Mireia Gutierrez marca 24,19 punts FIS en SL

L’esquiadora Mireia Gutierrez ha marcat 24,19 punts FIS en eslàlom, el seu millor resultat enguany i el segon millor resultat de la seva jove trajectòria després dels 20,76 aconseguits en els Campionats de França de l’any passat.

Image

Llegir més

Campionats de França Absoluts

La FAE ha comptat amb 2 representants als campionats de França absoluts d’enguany que s’han celebrat del 16 al 24 de març a Megève-Lelex Crozet; Mireia Gutierrez en noies i Nil Ruiz en nois.

 

 

 

Llegir més