FOJE, snowboardercross: Babi finalitza 23è

Babi, avui a Brasov.

Dimarts, 19-2-13

Alvit Babi ha acabat la prova d’snowboard dels FOJE en la 23a posició, el que suposa complir amb els objectius de la temporada. Segons els tècnics, el resultat és molt positiu. En les qualificacions ha estat 18è amb 56.49 i 1.04.74.

Kevin Esteve, 24è del món en supercombinada amb 5,75 punts

Dimarts, 19-2-13

Després de la 14a posició de Kevin Esteve en la prova de supercombinada dels passats Campionats del Món d’esquí alpí, i una vegada actualitzada la 9a llista de punts FIS, l’esquiador andorrà s’ha situat en la 24a posició del rànquing mundial, amb 5,75 punts FIS en aquesta disciplina.

Esteve, als Mundials de Schladming. (Foto: Zoom Agence/Alain Grousclaude)

Llegir més

Nil Ruiz a l’eslàlom dels Campionats del Món

Diumenge, 17-2-13

Avui s’han tancat els Campionats del Món d’esquí alpí amb la disputa de l’eslàlom masculí. Nil Ruiz era a la sortida però no ha pogut completar la primera mànega després de perdre una mica la línia i no tenir temps per reaccionar i poder agafar la següent porta. El podi masculí ha estat format per l’austríac Marcel Hirscher en primera posició, segon l’alemany Felix Neureuther, i tercer el també austríac Mario Matt.

Llegir més

Campionat de Catalunya a Espot: Gegant

Dissabte, 16-2-13

S’ha disputat a Espot la prova de gegant del Campionat de Catalunya. Matías Vargas ha estat el millor de la FAE amb la 5a posició, seguit per Pol Ferrer en la 8a. Vargas ha fet un temps de 1.50.07 i Ferrer 1.51.27, mentre que el vencedor de la cursa ha estat l’espanyol Juan Del Campo amb 1.46.93. Jan Missé no ha acabat la primera mànega.

Llegir més