Dos gegants en un dia a Geilo per a Pallàs i Raméntol

Divendres, 23-11-12

Doble cita la d’avui per a les noies de l’equip B de la FAE, Carmina Pallàs i Sara Raméntol. Les dues han disputat dos gegants. La raó ha estat que l’organització ha preferit fer avui el previst per aquest migdia i demà en categoria femenina, i demà fer dos gegants en la categoria masculina, on està prevista la participació dels joves andorrans.

Llegir més

Mireia Gutiérrez, a Aspen per la Copa del Món d’eslàlom

Divendres, 23-11-12

Mireia Gutiérrez va arribar ahir a l’estació d’Aspen per començar amb els entrenaments d’eslàlom de la Copa del Món que se celebra a l’estació nord-americana el pròxim diumenge 25. L’andorrana té avui divendres dia de descans, després de cinc jornades consecutives de durs entrenaments a l’estació de Loveland.

Foto: Francis Bompard / Agence Zoom

 

Llegir més

Bona actuació de Joan Verdú a la Copa d’Europa: 49è al gegant

22-11-12

Joan Verdú ha assolit la 49a posició al segon gegant de la Copa d’Europa de Levi (Finlàndia) a 5,04 segons del millor temps després d’una cursa en què tenia molt dolentes condicions de visibilitat i amb la pista en mal estat. Per altra part, Roger Vidosa no ha entrat en la classificació per a la segona mànega.

Llegir més

Segon supergegant de Hemsedal

21-11-12

Avui s’ha disputat el segon supergegant FIS a l’estació noruega de Hemsedal. Els millors andorrans han estat, en categoria femenina, Sara Raméntol en finalitzar 33a, i en categoria masculina, Gabi Barios, 72è.

Llegir més

Nova campanya de cara a Sochi 2014: “Jo hi crec”

21-11-12

La FAE engega un programa per recaptar fons de cara a la preparació dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2014, que es disputaran a Sochi (Rússia). La campanya tindrà una durada de dues temporades, i va dirigida en un primer moment a empreses del Principat. La idea és “fer d’aquesta cita olímpica un projecte nacional”, ha dit Raül Tomàs, director de la iniciativa. Es pot trobar més informació al web http://www.johicrec.com

Floc d'Or.

Llegir més

Jan Missé, el més destacat a Hemsedal en una pista lenta

21-11-12

Després de la participació a Hemsedal de les més de 80 esquiadores de categoria femenina, la masculina va estar marcada per un canvi de la pista, ja molt més lenta. Així, els temps dels nois van ser semblants als de les noies, quan en els entrenaments les diferències eren de tres i quatre segons. El millor de la FAE va ser Jan Missé, que va ser 63è sortint amb el dorsal 106, amb un temps de 1.21.70, a 3.26 del vencedor, el noruec Peder Dahlum Eide (1.18.44).

Llegir més