CONVENI DE COL.LABORACIÓ ENTRE FINANCERA D´ASSEGURANCES i LA FAE

El passat divendres és va signar l´acord de col.laboració amb Financera d´Assegurances. El conveni és anyal però renovable tàcitament a final de cada temporada. A diferència d´altres temporades, Financera d´Assegurances col.laborava amb els equips d´esquí alpí i a partir d´aquesta hivern ho farà amb l´equip de Snowboard. La signatura del conveni la varen dur a terme el Sr Enric Sorribas, director de Financera d´Assegurances i el Sr Josep Maria Ramèntol, vicepresident de la FAE.

Des de la FAE, ens alegrem molt d´aquest acord de col.laboració quin sens dubte contribuirà en el bon funcionament d´aquest equip.

1er ESTATGE TECNIC DE L’EQUIP ALPÍ MASCULÍ A USHUAIA

El passat 14 de juliol els equips d’alpí masculí varen marxar cap a Ushuaia per realitzar la primera estada tècnica. Les condicions de neu son mes que excel·lents i la disponibilitat de les pistes que trobem ens permeten realitzar doble sessió d’entrenament diari.

Els tècnics de l’equip masculí estan mes que satisfets amb el rendiment que estan donant els esquiadors de la FAE desplaçats en terres Argentines. L’estatge tindrà una durada d’uns 24 dies, i està previst que el proper dia 9 d’agost aterrin a l’aeroport de Barcelona.

Mimi Gutierrez

també en terres Argentines; La Mimi va sortir de l’aeroport de Ginebra (SUI) el passat divendres dia 27 de juliol, conjuntament amb l’equip de França Copa del Mon. Està previst que la Mireia realitzi un estatge d’uns 16 dies d’esquí.

RENOVACIÓ DEL PATROCINI ENTRE ANYÓS PARK / URBAN GYM I LA FAE

Avui s’ha celebrat l’acte de renovació del patrocini entre Anyós Park/Urban Gym i la FAE en un acte que ha tingut lloc a la sala de conferències d’Anyós Park. La signatura del conveni de patrocini l’han dut a terme el Sr. Carles Naudi com a representant del grup Anyós Park/UrbanGym i el Sr. Josep Mª Ramentol com a Vice-President de la FAE.

 
Per tercer any consecutiu tots els esportistes de la FAE podran gaudir de les magnifiques instal·lacions que disposen tant al centre d’Anyós Park com en els Urban Gym de Canillo, La Massana i Andorra la Vella.
 
La diferencia mes significativa es que gràcies a l’ampliació del conveni Anyòs Park passarà a ser patrocinador principal, durant els propers 3 anys, dels equips Nacionals d’Esquí Alpí de la FAE.
 
Des de la FAE ens alegrem d’aquest acord quin sens dubte contribuirà directament en el bon rendiment dels nostres atletes.
 
 
 

Lluís Marin realitza el 1er statge amb l'equip de França de Copa del Mon

L'Estada s'ha realitza't a la gelera de l'Iseran, en unes de condicions de temps i de neu mes que excel·lents...! la col·laboració amb l'equip de França es mes que satisfactòria i positiva.

Segons Pere Goicoechea, entrenador de Lluis Marin; El Lluis es troba en un bon moment, tant físic com tècnic. Esta “motivadissim”, analitza les correccions donades i aplica els nous mecanismes i moviments amb una certa facilitat.
Finalment el Lluis no marxarà a l’estatge que tenia planificat a l’Stelvio i es planteja que recuperi aquest dies d’esquí durant l’estatge que l’equip de comitè realitzarà del 22 d’agost a l’1 de setembre. Actualment està fent la preparació física a Andorra.

ACORD DE PATROCINI ENTRE AXA-PATRIMOINE I LA FAE

Ahir es va fer oficial la signatura del contracte de patrocini entre AXA-PATRIMOINE i la FAE. La Sra. Angels Hernandez de AXA-PATRIMOINE i el Sr. Albert Coma President de la FAE, van singnar el contracte que unirà les dues entitats per un periode d'un any, amb possibilitat de prorroga a finals d'aquesta temporada, i quin patrocini contempla la secció d'esquí Alpí. El Sr. Coma destacava que AXA-PATRIMOINE sempre ha estat al costat de la FAE, i que tot i aquests moments tant dificils afortunadament encara hi han empreses Andorranes que aposten per l'esport del País.

Des de la FAE celebrem aquest patrocini que sens dubte ens donarà una entrada d'aire fresc de cara a la realització dels programes esportius de la secció d'esquí alpí.

 

Balanç de la temporada 2011-2012

Divendres, 20 d’abril de 2012

Ahir va ser el moment de fer el balanç general de la temporada 2011-2012 per part de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en totes les disciplines. “Crec que la temporada en general s’ha de qualificar de més que positiva, si fem una mica a vista enrere de quan vam agafar la FAE, la situació ha canviat substancialment, en el sentit de què en l’actualitat disposem d’un disseny d’estructura força vàlid i que ens està donant resultats”, va manifestar el director tècnic de la FAE, Carles Visa, en roda de premsa.
 

Llegir més

L’Esquí Club Andorra venç el Trofeu al Mèrit Esportiu

Dijous, 19 d’abril de 2012

L’Esquí Club Andorra (ECA) ha estat el vencedor del Trofeu al Mèrit Esportiu de SSEE Els Coprínceps, després d’obtenir una puntuació total de 318,83 punts entre totes les categories. L’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA) ha estat el segon classificat amb 269,09 punts, mentre que la classificació l’han completat en tercera posició el Pas de la Casa-Grau Roig (PCGR) amb 246,34, en quarta plaça l’Esquí Club Arinsal Pal (ECAP) amb 140,49, i en cinquena el Soldeu Esquí Club (SEC) amb 106,50.

Llegir més

Gutiérrez guanya l’eslàlom i Esteve i Vidosa empaten en la segona posició

Dijous, 12 d’abril de 2012

La temporada d’esquí alpí ha finalitzat avui per als corredors de la FAE amb la celebració aquest matí de l’eslàlom de Grandvalira, on Mireia Gutiérrez ha aconseguit la victòria, mentre que en homes Kevin Esteve i Roger Vidosa han lluitat per la segona posició que finalment ha estat per als dos, ja que han fet exacatament el mateix crono: 1.41,74.

A la dreta, Esteve i Vidosa comparteixen segona posició, amb el català Xavier Salarich com a guanyador gràcies als seus 1.40,33, avui.

 

Llegir més

Verdú venç el gegant de Soldeu, Gutiérrez és tercera, i tots dos rebaixen punts FIS

Dimecres, 11 d’abril de 2012

Bona actuació dels corredors de la FAE al gegant disputat avui a Soldeu-Grandvalira. Joan Verdú ha aconseguit la victòria en categoria masculina, mentre que en la femenina la victòria ha estat per la francesa Anne-Sophie Barthet, tot i que tercera ha acabat Mireia Gutiérrez. Tant Verdú com la ‘Mimi’ han rebaixat els seus punts FIS, així com Carmina Pallàs, que ha estat 8ª.

Joan Verdú, durant el gegant a la pista Avet de Soldeu.

Llegir més