La FAE i Agora International School Andorra s’uneixen per l’esquí

Avui ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la FAE i l’Agora International School Andorra. L’acte s’ha celebrat a l’Agora International School situat al Poliesportiu de l’Aldosa, amb la presència del president de la FAE, Pepi Pintat, la directora d’Agora, Clara Pintat, a més de Carlos Vela, cap del departament d’esport/estudi d’Agora, Carles Visa, gerent de la FAE, i Meritxell Santuré, en representació de tots els esquí clubs d’Andorra.

Llegir més

L’equip de fons entrena a casa amb rollerski

L’equip d’esquí de fons de la FAE, amb Irineu Esteve i Carola Vila, va iniciar la pretemporada fa setmanes amb treballs de força al Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) situat a la Rabassa. Ara el treball se centra fonamentalment en entrenaments purs de fons, amb rollerski tant a la Rabassa com a zones properes.

Llegir més

Reconeixement del COA a Carla Mijares

Avui Carla Mijares ha estat reconeguda per part del Comitè Olímpic Andorrà (COA) pels seus bons resultats als passats Jocs Olímpics de la Joventut, disputats a Lausana (Suïssa), on va assolir la 6ª posició a la prova d’eslàlom.

Llegir més

Àxel Esteve torna a esquiar

 

Àxel Esteve ha tornat a posar-se els esquís després de set mesos. La lesió al maluc que el va obligar a fer una aturada el passat hivern ha superat diferents fases: operació, recuperació i entrenament. Ara ja ha tornat a esquiar. Ho ha fet a l’estació de Les Deux Alpes (França), on es troba fent quatre dies d’esquí lliure.

Llegir més

El simulador, obert als equips FAE, EEBE, clubs i particulars

Donada la situació d’excepcionalitat  actual amb el COVID-19, la FAE ha decidit reprogramar la pretemporada dels seus equips fins al mes de setembre. És per això que es combinarà el treball físic amb el treball sobre un simulador d’esquí, presentat avui al Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO). Aquesta nova eina, instal·lada gràcies a la col·laboració del Govern d’Andorra, permetrà posar en pràctica el que es faria en altres països, en condicions normals, on es podria esquiar si es pogués viatjar. 

Llegir més

Carla Mijares, una temporada en progressió

Carla Mijares (2002) és una de les esquiadores que millor rendiment ha tingut aquesta temporada entre l’equip de joves. L’andorrana es va estrenar en l’expedició a Ushuaia, va debutar en la Copa d’Europa i a més va tenir una destacada actuació als Jocs Olímpics de la Joventut disputats a Lausanne (Suïssa). 

Llegir més