Josep ‘Pepi’ Pintat, nou president de la FAE

Ahir al vespre es van celebrar les eleccions per configurar la nova junta directiva de la Federació Andorrana d’Esquí a la seu de l’entitat. Finalment, com a única candidatura presentada, es va aprovar la nova junta encapçalada pel nou president, Josep ‘Pepi’ Pintat, que agafa el relleu del president sortint, Albert Coma.

Llegir més

Primer acte oficial de les Finals de la Copa del Món 2019

Avui s’han presentat a Soldeu les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí 2019 de Grandvalira Ensisa. L’acte ha estat presidit pel Comitè d’Honor d’aquestes finals, amb Josep Mandicó, cònsol major de Canillo i president del Comitè d’Honor; Conrad Blanch, director general del Comitè organitzador; Antoni Martí, cap de Govern d’Andorra; i Pepi Pintat, president de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE).

Llegir més

Balanç de la temporada 2018 esquí alpí

Avui s’ha celebrat a la seu de Crèdit Andorrà, patrocinador principal de la secció d’esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí, la roda de premsa de balanç de la temporada 2018. A l’acte han assistit el president de la FAE, Albert Coma; el director tècnic, Carles Visa; el director de Màrqueting de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas; i els esquiadors Joan Verdú, Mireia Gutiérrez, Cande Moreno, Marc Oliveras i Àxel Esteve.

Llegir més

Congrés de la FIS a Costa Navarino (Grècia)

Aquesta setmana s’està celebrant a Costa Navarino, Grècia, el Congrés de la FIS. En ell s’havia de decidir, entre altres coses, la seu de la Copa del Món masculina de 2021 que, finalment, ha estat adjudicada a Bansko (Bulgària).

Llegir més