Esteve, al gegant de Saint Gervais

Dissabte, 26-1-13

El gegant Citadine de Saint Gervais ha situat avui Kevin Esteve en la 5a posició, a menys de dos segons de la victòria. Així mateix, a la cursa tant Gabriel Barios (9è), com Xavi Salvadores (15è), han baixat punts FIS.

Llegir més

Goicoechea: "Lluís està anant molt ràpid"

Goicoechea, a la dreta, examina la temperatura de la pista amb un tècnic francès, avui.

Divendres, 25-1-13

Com que avui és dia de concentració per a Lluís Marin, que demà disputa les finals dels Campionats del Món de boardercross a Stoneham (Canadà), qui millor que el seu entrenador, Pere Goicoechea, per acostar-nos les últimes sensacions abans de la gran cita.

Llegir més

Marín es classifica amb el tercer millor temps per a les finals dels Mundials

Lluís, amb la seva taula, avui a Stoneham. (Foto: FAE)

Dijous, 24-1-13

Lluís Marín s’ha classificat amb el tercer millor temps per disputar dissabte les finals dels Campionats del Món d’snowboardercross, que se celebren a Stoneham (Canadà). L’andorrà, segons els resultats oficiosos (encara no estan penjats oficialment) ha fet un crono de 1.02.16, quan el millor ha estat el de l’australià Alex Pullin amb 1.02.15. El segon, l’austríac Mark Schrairer, ha fet 1.02.16.

Llegir més

Raméntol rebaixa punts FIS al gegant d’Orcières

Dijous, 24-1-13

Sara Raméntol ha aconseguit avui rebaixar els seus punts FIS a la disciplina de gegant, després de la cursa FIS disputada a Orcières. L’andorrana ha estat 11a quan sortia amb el dorsal 22, i fent el millor temps en la segona mànega.

Llegir més

Esteve i Oliveras, a punt per al descens de la Copa d’Europa

Dimarts, 22-1-13

Avui s’ha celebrat a Val d’Isère (França) l’ultima jornada d’entrenament oficial de la Copa d’Europa de descens, amb la participació de Kevin Esteve i Marc Oliveras. Esteve ha acabat 36è i Oliveras 43è, tots dos a menys de tres segons del millor temps. La cursa es disputa demà.

Llegir més