Els joves baixen punts al supergegant de Santa Caterina

Divendres, 18-1-13

Jan Missé, Matías Vargas, Robert Solsona, Xavi Salvadores i Pol Ferrer han rebaixat avui els punts FIS a la disciplina de supergegant, en què s’estrenaven aquesta temporada. Això ha estat a la cursa Citadine de Santa Caterina (Itàlia), on el millor dels andorrans ha estat Roger Vidosa amb una 7a i una 11a posició.

Llegir més

Soulié millora fins la 48a posició a la Copa del Món

Dijous, 17-1-13

La primera prova de la 6a cita de la Copa del Món de biatló s’ha disputat avui a l’estació italiana d’Antholz-Anterselva, amb Laura Soulié a la sortida dels 7,5km sprint. L’andorrana ha millorat el seu resultat anterior en el circuit mundialista, situant-se en la 48 posició.

Soulié, a Hochfilzen, prova d'aquesta temporada.

(Foto: STANKO GRUDEN / AGENCE ZOOM

Llegir més

Pallàs i Raméntol, fora al gegant de Lenk

Dijous, 17-1-13

Avui s’ha disputat a l’estació suïssa de Lenk els Nacionals Júniors d’aquest país amb la presència de Carmina Pallàs i Sara Raméntol. Les dues han acabat fora de cursa en la primera mànega. Demà disputaran un altre gegant, en aquesta ocasió cursa FIS.
 

Vidosa, 26è a l’eslàlom FIS de Sestriere

Dimecres, 16-1-13

A Setriere (Itàlia), Roger Vidosa ha finalitzat en la 26a posició en l’eslàlom FIS previst per avui. L’andorrà ha acabat amb 52,86 punts FIS. El crono de Vidosa ha estat 1.50.72, quan el millor ha estat 1.45.00, en mans de l’italià Alex Zingerle.

Llegir més

Copa del Món: Mireia Gutiérrez enforquilla a Flachau

Dimarts, 15-1-13

Mireia Gutiérrez no ha pogut completar avui la primera mànega de la Copa del Món d’eslàlom disputada a l’estació austríaca de Flachau. L’andorrana ha enforquillat en la quarta porta i ha quedat fora de cursa. Gutiérrez ha competit amb una protecció a la mà, després que durant l’entrenament del diumenge es trenqués un dit.

Llegir més

Segon entrenament de Copa d’Europa per a Oliveras

Dimarts, 15-1-13

Marc Oliveras ha disputat avui el segon entrenament de la Copa d’Europa de descens, a l’estació austríaca d’Hinterstoder. Oliveras, amb el dorsal 67, ha acabat 60è amb un crono de 1.00.14, sent el millor temps el 57.37 de l’austríac Johannes Kroell.
 

Llegir més