Ens deixa la nostra estimada Judit

La Federació Andorrana d’esquí us comunica que malauradament hem de lamentar la defunció per malaltia de Judit Sanchez Tolós (21-07-68) preparadora física de la Federació Andorrana d’esquí del 1996 al 2008.


Llegir més

Nou entrenador per l'equip masculí B d'esquí alpí

La FAE ha arribat a un acord amb Simon Bastelica, antic corredor de l’equip de França de velocitat perquè sigui a partir d’aquesta temporada nou entrenador de l’equip masculí B d'esquí alpí.

Imatge de S.Bastelica en el DH de Kitzbuhel l'any 2001:

Image
Llegir més

Nou logotip

La Federació andorrana d’esquí ha renovat el seu logotip, adaptant-lo als nous temps amb un disseny més actual.

Llegir més

Programa esquí-estudi 2008-2009

El Ministeri d’educació, formació professional, joventut i esports conjuntament amb la FAE i l’escola andorrana han treballat per aconseguir un programa esquí estudi que ajudarà a compaginar els estudis amb els entrenaments d’esquí a partir del curs vinent a tots els esquiadors que estiguin en els equips FAE i en els equips de tecnificació i Comitè dels diferents esquí clubs del país.
Llegir més

Entrega de premis al Mèrit Esportiu

L’entrega de premis de la copa Coprínceps i del Trofeu al Mèrit Esportiu per la temporada 2007-2008 s’ha celebrat enguany al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

 L’acte va ser presidit pels representants de S.S.E.E els Coprínceps d’Andorra; pel secretari d’Estat de Joventut i Esports, el Sr. Victor Filloy; pel president de la FAE el Sr. Albert Coma i pel Vicepresident de la FAE, el Sr. Josep Maria Raméntol.

Image

Podeu consultar les fotografies en la nostra galeria d'imatges.

 Fotograf: fotos Bumerang

Llegir més

Comença una nova temporada

Després d’uns dies de descans, els esquiadors de la FAE inicien de nou la preparació per la pròxima temporada.

 

Tots els equips han començat la preparació física al país.

Llegir més

Millor resultat de Mireia Gutierrez en eslàlom

El passat dia 23 de març l’esquiadora Mireia Gutierrez va aconseguir el seu millor resultat en eslàlom amb 20,76 punts FIS, en l’eslàlom dels Campionats de França absoluts que s’han disputat aquest any a l’estació de Isola 2000. 

 

Llegir més