Marín: “Hem de treballar perquè els dies bons siguin més nombrosos”

Dimecres, 30-1-13

Lluís Marín ha comparegut avui davant dels mitjans de comunicació a la sala de premsa de MoraBanc només aterrar via Tolosa des de Canadà. L’andorrà ha manifestat que creu que ha perdut una oportunitat d’or, però mira cap al futur: “Hem de treballar perquè els dies bons siguin més nombrosos”. Marín es posarà ara a treballar per recuperar-se de la caiguda als Mundials, per poder ser a Sochi el pròxim dia 16 de febrer a la Copa del Món.

Llegir més

Ruiz, 4t al descens de la supercombinada de Meribel

Dimecres, 30-1-13

Setmana de velocitat per als joves de la FAE a Meribel, on avui han disputat dos descensos. El programa FIS del dia era la supercombinada (descens i eslàlom), però pel canvi de temperatura que es preveu per demà, l’organització ha variat per fer avui el descens de la supercombinada, i un segon descens FIS. Nil Ruiz ha acabat 4t en el descens de la supercombinada que es tancarà demà amb l’eslàlom.

Llegir més

Borrufa 2013: Supercombinada U14

Dimecres, 30-1-13

Entre els nois de la categoria U14, es va repetir el duel entre Nikita Gurianov i l’espanyol Mikel Linacisoro, en aquesta ocasió ha estat l’esquiador de l’equip rus el vencedor després de dominar amb autoritat la màniga del Super Gegant. Entre les noies la victòria també va ser per a l’equip rus. Anastasia Gornostaeva va ser la més regular en les dues especialitats i, per fi, va aconseguir el seu primer triomf en la Borrufa 2013. L’esquiadora russa va tenir com a rival més directa a l’andorrana Laura Arnabat que, en aquesta tercer dia del trofeu andorrà, va poder completar una brillant actuació.

Llegir més

Borrufa 2013: Supercombinada U16

Dimecres, 30-1-13

L’equip espanyol d’U16 contínua molt fort en el XXI Trofeu Borrufa. En la jornada d’avui, a l’èxit de l’equip femení, cal sumar el triomf d’Ibai Linacisoro, que va aconseguir superar al fins a dominador absolut de la categoria Jan Straka. El txec en la Super Combinada (SC) va haver de conformar-se amb la segona posició. Jan Sasplugas va aconseguir la tercera plaça després d’una gran actuació en l’Eslàlom Espacial (SL).

Llegir més

Marc Gutiérrez: "En velocitat a Meribel estem millorant dia a dia"

Dimarts, 29-1-13

Aquesta setmana els joves de la FAE són a Meribel entrenant la disciplina de velocitat (descens), prova en què demà competiran dins de la supercombinada. Marc Gutiérrez, l'entrenador, considera estan "millorant dia a dia", sobretot perquè és una disciplina en què gairebé mai poden entrenar.

Llegir més

Borrufa 2013: Gegant U16

Dimarts, 29-1-13

L’esquiador txec Jan Straka ha demostrat, per segon dia consecutiu el seu excel·lent nivell, aconseguint un altre triomf (2 de 2) en el Trofeu Borrufa 2013. En aquesta ocasió Straka va tenir com a rivals més directes a dos competidors andorrans, Kevin Courrieu i Ària Misse que van estar molt prop del guanyador sobretot a la segona màniga, concretament a 7 i 12 centèsimes respectivament.

Llegir més

Borrufa 2013: Gegant U14

Dimarts, 29-1-13

L’equip espanyol present en el Trofeu Borrufa 2013 va completar la segona jornada de competició amb una excel·lent actuació. Mikel Linacisoro va aconseguir superar al vencedor d’ahir, el rus Nikita Gurianov, gràcies a una segona màniga impecable en la qual va aconseguir superar als seus rivals en més de 1”. Per la seva banda la seva companya Carla Grau va emular a Mikel i va ser l’única a baixar dels 56” en la segona mánega, aconseguint remuntar des de la quarta posició fins al liderat, superant a la també russa Anastasia Gornostaeva.

Llegir més

Doble entrenament de descens FIS a Meribel

Dimarts, 29-1-13

Doble sessió d’entrenaments oficials de la cursa FIS a Meribel, amb l’equip de joves de la FAE. Nil Ruiz ha tornat a ser, com ahir, el més ràpid. Demà es disputa la cursa FIS de supercombinada.

Llegir més