Moreno, out al supergegant de la combinada dels Mundials

Els Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) han acabat avui per a Cande Moreno, que disputava l’última de les seves carreres programades. Avui era el torn per a la combinada: en el supergegant, l’andorrana no ha pogut finalitzar-lo, amb la qual cosa no ha pogut continuar en competició. Amb tot, Moreno ha fet un bon balanç d'aquests Mundials, amb un top10 al descens i un top20 al supergegant.

Llegir més

Moreno, 16ª al supergegant dels Mundials

Els Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) segueixen el seu ritme de competició i avui ha tornat a tenir en cursa a Cande Moreno. L’andorrana, una vegada disputat el descens el dia anterior amb el seu top10, avui ha estat el torn per al supergegant. Moreno ha acabat 16ª.

Llegir més

Xènia Rodríguez, al Pas de la Casa

Avui al Pas de la Casa s’ha disputat el Trofeu Viladomat amb curses d'eslàlom femení i masculí. Xènia Rodríguez ha estat tercera, la mateixa posició que ha ocupat el també andorrà Robert Solsona en homes.

Llegir més

Moreno, al descens dels Mundials

Els Campionats del Món júnior de Narvik (Noruega) han tingut avui de protagonista Cande Moreno. Després de dues jornades d’entrenaments molt positius, avui ha confirmat el seu bon estat de forma i ha estat 9ª, dins del top10 de la cita mundialista.

Llegir més