Vargas, 11è al supergegant de la Nor-Am Cup

La Nor-Am Cup de Panorama, al Canadà, va començar la passada matinada (hora andorrana) amb doble cita. Supergegant i combinada. En el supergegant el millor andorrà va ser Matías Vargas, a tocar del top 10 amb la seva 11ª plaça. En la combinada, Àlex Rius va ser 17è després de fer el segon millor temps en la mànega d’eslàlom.

Llegir més

FONS. Irineu Esteve: “Per fer aquests resultats s’han ajuntat moltes coses”

Irineu Esteve està a Andorra aquests dies. Després d’entrenar ha comparegut en roda de premsa a la seu de la FAE per fer un balanç d’aquest inici de temporada en què ha assolit una 21ª i una 19ª posició a dues Copes del Món, a Lillehammer i Beitostolen, respectivament. La pròxima cita de la Copa del Món serà a Davos (Suïssa), el pròxim diumenge 16 de desembre amb la prova de 15km.

Llegir més

FONS: Esteve torna a millorar registres en la WC... 19è als 30km

 

Irineu Esteve està realitzant un inici de temporada en què en dues curses de la Copa del Món ha aconseguit l’objectiu del top30, i a més, amb més que solvència. Avui ha estat 19è en els 30km patinadors de Beitostolen (Noruega), la qual cosa suposa novament actualitzar el millor resultat aconseguit en la història de l’esquí de fons d’Andorra. Aquest resultat millora l’obtingut fa uns dies a Lillehammer, quan va ser 21è als 15km.

Llegir més