Un nou gegant FIS a Cerro Castor

Cerro Castor (Argentina) continua sent el centre d’operacions dels equips de tècnica de la FAE. Tant en homes com en dones, ahir es van disputar sengles curses de gegant amb participació andorrana per continuar amb la posada a punt dels esportistes.

Llegir més

Primeres carreres a Cerro Castor

Ahir es van disputar les primeres carreres de la pretemporada per a l’equip de tècnica desplaçat a Xile i Argentina. A Cerro Castor (Argentina), es disputen a partir d’avui els Campionats de Sud-Amèrica. Ahir va haver-hi un primer tast, amb dos eslàloms FIS.

Llegir més

Així arriben els esportistes de tècnica de la FAE al bloc d’esquí d’Ushuaia

Ahir dia 8 de setembre l’equip de tècnica va iniciar el seu viatge a Ushuaia per fer un gran bloc d’esquí després de mesos de preparació intensa i específica. Damià Costa, preparador físic de la FAE, ha estat qui ha marcat les pautes de treball físic durant tota la pretemporada. Aquí explica com han treballat, quina ha sigut la planificació i quines dinàmiques de feina s’han dut a terme per arribar en les millors condicions. 

Llegir més

L’equip de velocitat, a Xile fins el dia 16

Els equips de esquí alpí de la Federació Andorrana d’Esquí segueixen preparant la pròxima temporada. Els primers en viatjar a Xile han estat els esquiadors que conformen els equips de velocitat. D’aquesta manera, al país sudamericà es troben els esquiadors Cande Moreno, Kevin Courrieu i Matías Vargas, i els tècnics Dejan Poljansek, Christope Fivel i Pablo Vallina.

Llegir més