Gabriel assoleix un nou top10 i millora punts al gegant de Bormio

Dimecres, 19 Febrer 2020

Avui s'ha disputat un nou gegant a Bormio (Itàlia), on s'estan celebrant els Nacionals júniors britànics. Bartumeu Gabriel ha tornat a fer una bona cursa, amb la 10ª posició i millora de punts inclosa.

Moreno suma altres quatre punts a la Copa d'Europa

Dimecres, 19 Febrer 2020

Avui s'ha disputat a Sarntal (Itàlia) el primer supergegant d'aquesta Copa d'Europa. Cande Moreno ha tornat a sumar punts. 

Jornada de millora de punts per a Vargas i Courrieu al descens i la combinada de Sella Nevea

Dimecres, 19 Febrer 2020

Avui s'ha disputat el descens FIS de Sella Nevea, amb Matías Vargas i Kevin Courrieu aconseguint bones posicions i a més millora de punts en la disciplina.

Vargas 25è i Courrieu 27è al descens FIS de Sella Nevea

Dimarts, 18 Febrer 2020

Després de l’entrenament oficial d’ahir, Sella Nevea (Itàlia) ha acollit avui el descens FIS amb Matías Vargas i Kevin Courrieu.

Cornella 9è i Gabriel 24è al primer gegant dels Nacionals britànics

Dimarts, 18 Febrer 2020

Després dels dos primers eslàloms dels Campionats Nacionals britànics, un amb victòria de Bartumeu Gabriel, ahir, avui s’ha disputat el primer dels dos gegants que estan previstos en aquests dies de competició a Bormio (Itàlia). Xavi Cornella ha estat 9è, mentre que Gabriel ha acabat 24è.

Els corredors professionals de la FAE podran viatjar gratis a Barcelona gràcies a un conveni amb Autocars Nadal

Dimarts, 18 Febrer 2020

 

Aquest dimarts s'ha celebrat la signatura del conveni pel qual Autocars Nadal - Grup Julià oferirà bitllet gratuït de Direct Bus als corredors de la Federació Andorrana d'Esquí que compten amb una beca Elit. A més, l'acord preveu també una tarifa especial del 50% de descompte per a membres de la junta, treballadors i corredors de la Federació Andorrana d'Esquí i per als corredors de l'Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE).

Victòria de Bartumeu Gabriel a l’eslàlom de Bormio

Dilluns, 17 Febrer 2020

Avui s’ha disputat a Bormio (Itàlia) un eslàlom FIS corresponent als Nacionals britànics, amb victòria de Bartumeu Gabriel i millora de punts inclosa.Properes curses

Recull FAE 2019

10 Normes de seguretat

Botiga


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure