Alpí: Àxel Esteve suma un nou podi, i ja són 11, ara al gegant dels Nacionals britànics

Dijous, 30 Març 2017

Àxel Esteve ha sumat avui el seu 11è podi de la temporada i ho ha fet en el gegant dels Campionats Nacionals britànics que es disputen a Tignes (França). L’andorrà ha assolit la segona posició.

Alpí: Verdú, 7è a la combinada dels Nacionals francesos amb 25.19 punts

Dijous, 30 Març 2017

Avui Joan Verdú ha estat 7è en la combinada dels Campionats Nacionals de França disputada a Val Thorens. L’andorrà ha fet 25.19 punts, que milloren els 64.11 que té en la 12a llista de la FIS.

Alpí: Oliveras i Verdú en el top10 i milloren punts al descens dels Nacionals britànics

Dimecres, 29 Març 2017

La velocitat ha tornat a somriure a l’equip nacional en les figures de Marc Oliveras i Joan Verdú. Avui tots dos no només ha aconseguit millorar punts en descens, sinó que en les dues curses que han disputat han estat dins del top10.

Alpí: Verdú, tercer a l’entrenament de descens dels Nacionals britànics

Dimarts, 28 Març 2017

Avui l’equip masculí ha realitzat l’entrenament de descens en el marc dels Campionats britànics que es disputen a l’estació francesa de Tignes.

Alpí: Pallàs acaba 25a al supergegant dels Nacionals d’Itàlia

Dimarts, 28 Març 2017

El Campionat Nacional d’Itàlia es disputa a l’estació Passo San Pellegrino (Itàlia), amb l’equip femení representat per Carmina Pallàs i Cande Moreno. 

SBX: Maeva Estévez, 19a a la Copa d’Europa

Dilluns, 27 Març 2017

Una vegada tancat el calendari de la Copa d’Europa de boardercross, Maeva Estévez, tot i no haver disputat totes les proves, ha assolit el seu millor resultat en aquesta competició amb la 19a posició final en la classificació general.

Alpí: Oliveras, 9è al supergegant dels Nacionals Júniors britànics

Dilluns, 27 Març 2017

L’estació francesa de Tignes acull aquests dies els Campionats britànics d’esquí alpí amb la presència de l’equip masculí de la FAE. Avui Marc Oliveras ha estat 9è en el supergegant dels Nacionals júniors. Avui Tignes ha acollit dos supergegants, un Nacional júnior i l’altre absolut. 



Properes curses


Alpí
Fons
Surf de Neu
Estil Lliure